Bio AlpenFever

AlpenFever

AlpenFever – dat zijn de twee broers en volbloed muzikanten, Bart en Peter. Van kleinsaf zat de muziek in hun genen, de eerste keer met de familie op reis naar het Zillertal in Oostenrijk zette alles muzikaal in gang. Vele jaren van muziekonderricht volgden, steeds werd er samen muziek gespeeld en gezongen in hun geïmproviseerde ‘slaapkamer/muziekstudio’, werd er muziek gespeeld bij een of ander familiefeest, enz.
Tot op een dag … 

Gefascineerd en geïnspireerd door de ‘vrolijke muziek’ uit de Alpen wilden de broers deze muziek hier ook in België brengen. De ‘Stimmung’ die deze muziek bracht daar hoog in de bergen, dit zou hier toch ook moeten lukken? En zo ontstond AlpenFever! 

Intussen een begrip in de wereld van de volkstümliche en schlagermuziek … met optredens in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Zwitserland. Reeds 10 jaar lang onder contract bij het Oostenrijkse platenlabel Tyrolis, optredens op de grootste oktoberfeesten en festivals, TV-opnames voor allerhande muziekshows in o.a. Oostenrijk en Duitsland, … Bart en Peter doen het allemaal.
Met reeds 3 eigen albums weten ze ook hun eigen muziekrepertoire te brengen en scoren ze daarmee geregeld hoog in de Oostenrijkse Hitparades, waaronder reeds 4 maal een nummer-1 Hit!

Een AlpenFever playlist bestaat dus uit heel wat afwisseling – met eigen nummers, bekende schlagers en après-ski hits, van polka tot wals, meezingers voor jong en oud, …  dus feest vanaf de eerste minuut!

We hopen ook u binnenkort te begroeten bij een of ander evenement!
Muzikale groet, Peter & Bart

Follow On Facebook !

Facebookmore galleries
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.